Ovnbagt rødspætte med rejer og spinat

ovnbagt rødspætte

1 portion:

150 gr rødspætte puttes i et ovnfast fad og overhældes med ca 1 dl tynd bouillon (1/5 terning) citronsaft og krydderier efter ønske.

Bages i ovnen i ca 15 min v 200 grader

Kog 50 gr frost ærter og 50 gr frost majs.

Kog 100 gr kartoffel.

100 gr frostspinat optøes på en pande, hvorefter der tilsættes 10 gr hakket mandel og 25 gr smøreost (i dette tilfælde pikantost) Når osten er smeltet er det klar.

Spinatblandingen lægges på tallerkenen, fisken lægges over, og der drysses med 50 gr rejer og 5 gr hørfrø.

Majs, ærter og kartofler serveres sammen med.

Væsken fra fiskefadet bruges som sauce.

 

Ingrediensliste:

150 gr rødspættefilet

50 gr rejer

100 gr kartoffel

25 gr smøreost

50 gr majs

50 gr ærter

100 gr frost spinat

Lidt boullion

10 gr mandel

10 gr hørfrø

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s