Om mig

static1.squarespace.comMit navn er Sara Spangsberg og jeg er uddannet Psykolog, Stresscoach og Kostvejleder. Jeg har mere end 10 års erfaring i at guide og lede mennesker fra alle samfundslag til at nå deres personlige mål. Hvad enten det drejer sig om at få en sundere livsstil, komme gennem en personlig krise, hjælp til personlig udvikling eller arbejde med problematikker som lavt selvværd, angst og stress m.m.

Uanset mål og problem arbejder jeg altid helhedsorienteret med både krop og psyke. Man kan ikke fikse det ene uden det andet. Mit udgangspunkt er konkrete handlinger og personlige mål, og fokus er på nutid og fremtid og knap så meget på fortidens hændelser. Terapeutisk arbejder jeg udfra en kognitiv adfærdsterapeutisk vinkel, hvilket jeg finder meget effektivt.

 

Jeg har været så heldig gennem de sidste år, at blive en del af nogle rigtigt spændende og udviklende projekter og virksomheder, hvor jeg får lov til at dyrke min interesse for at skabe trivsel og lade mine forskellige faglige kompetencer komme i spil:

Det sidste halvandet år har jeg brugt en del af min tid i virksomheden Come-back, hvor vi gennem coaching, naturoplevelser, bevægelse, mindfulness, motivationsarbejde og sundhedsvejledning arbejder med at forbedre folks trivsel, mestring og overskud, og dermed deres tilknytning til arbejdsmarkedet.

I november 2015 kom jeg med i Projekt UNIK, et gratis efterværnstilbud, finansieret af satspuljen, der henvender sig til tidligere og nuværende anbragte i alderen 18-30. I projekt UNIK tilbyder vi terapi, støtte, rådgivning, kostvejledning, socialt samvær og meget andet, i en stemning af tillid, anerkendelse og omsorg.

Det sidste halve år har jeg været en del af et sundhedsprojekt i Brumbassen, et værested for sindslidende under psykiatrien i Glostrup. Her er jeg tilknyttet som kostvejleder og arbejder med fokus på at overkomme de udfordringer der kan være i forhold til at leve det ønskede sunde liv, når hverdagen nogen gange er svær at håndtere.

Derudover har jeg naturligvis mine private klienter, der både kommer for kostvejledning, stresscoaching, hjælp til at få styr på hverdagen og tage kontrollen i sit liv igen, personlig udvikling, krisehåndtering og meget andet.

 

Vil du høre mere om hvordan jeg arbejder og hvad jeg kan tilbyde? Giv et ring, så tager vi en snak. Eller endnu bedre; en snak og en kop noget. Jeg giver!